Wat is WF Deals?

Bij WF Deals vind je de beste deals in West-Friesland. Wat ooit in 2013 begon als twee jonge honden met een laptop aan de keukentafel in Hoorn, is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf en een begrip in de regio. Onze missie is gelijk gebleven; samen met jou heel West-Friesland gezelliger maken. Want als we iets bewezen hebben, dan is het wel dat onze regio genoeg moois te bieden heeft! Bijvoorbeeld restaurants waar je met voordeel geniet van een lekkere lunch, high-tea of drie gangen diner a la carte. Luxe hotels voor de laagste prijs. Of je kiest voor een relaxt dagje uit; naar de sauna en welness voor een massage en gezichtsbehandeling met korting. Misschien ga je liever voor een praktische aanbieding, zoals voordelige autorijlessen of een creatieve workshop. Je kunt het zo gek niet bedenken; bij WF Deals vind je dagelijks nieuwe inspiratie. Ontdek hoe het werkt.


Ons succes hebben we aan twee dingen te danken. Ten eerste bieden we lokale ondernemers een sterk platform waar ze hun aanbod van producten of diensten nog beter kunnen presenteren. Ten tweede bieden we jou als consument de keuze uit een actueel en veelzijdig aanbod. Natuurlijk kun je ook profiteren van scherpe aanbiedingen en extra voordeel. Je krijgt bij WF Deals altijd minimaal 50% korting op de originele prijs.


We doen er alles aan om jou een zo goed mogelijke ervaring te bieden. Onze deals zijn met zorg voor jou geselecteerd. Ben je niet helemaal tevreden? Laat het ons weten, dan lossen we het samen op. Zonder discussie. Zo doen wij Westfriezen dat. Als je positief bent, horen we dat natuurlijk ook graag. Zie je een leuke aanbieding voor een ander? Geef dan een kortingsvoucher kado aan je familie, aan een vriend of vriendin. Zo dragen we samen bij aan de lokale economie.


Samen voor een gezelliger West-Friesland, samen genieten!


Team WF Deals

PS: Ben je ondernemer en wil je weten wat WF Deals voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan bij WF Deals - Partner Worden.Bekijk hier alle deals op de kaart


Copyright © 2021 WF Deals - All rights reserved.