Klantenservice 7 dagen per week bereikbaar!

  Bekijk hier de veel gestelde vragen!

Bekijk ze hier.

  Bel onze klantenservice

Heb je een vraag en wil je onze klantenservice persoonlijk spreken? Bel ons dan via 0229-508404 en krijg direct een medewerker aan de telefoon!

  Stuur ons een WhatsApp bericht

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar, ook via een gemakkelijk WhatsApp berichtje. Voeg het telefoonnummer 06-36369645 toe en stuur ons een berichtje.

  Chat direct met ons

Klik rechtsonder op de ‘Chat Functie’ en chat direct met één van onze medewerkers. De chat is van maandag t/m vrijdag, altijd te bereiken tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

  Stuur een e-mail bericht

Uiteraard kunt u uw vraag ook via de e-mai sturen. Wij zijn 7 dagen per week, 24-7 te bereiken via de e-mail. U kunt ons bereiken via [email protected] of via [email protected]

  Vul het contactformulier in

  Partner worden van WF Deals?

De kracht van WF Deals ligt bij het verbinden van vraag en aanbod. Wij weten hoe we mensen uit de buurt in beweging moeten krijgen. Sinds onze oprichting hebben daarom steeds meer lokale ondernemers WF Deals weten te vinden. Het is een gunstig sneeuwbaleffect. Hoe meer bedrijven met WF Deals online gaan, hoe leuker en uitgebreider de site wordt en hoe meer bezoekers we krijgen. Hoe meer bezoekers, hoe meer bedrijven… enzovoort. Zo brengen we de West-Friese consument bij de West-Friese ondernemer. Samen staan we sterk. Wij noemen de aanbieders niet voor niets onze Partners. Wilt u weten wat een samenwerking met WF Deals voor uw bedrijf kan betekenen? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor aan de Factorij 10L in Zwaag. Stuur voor de zekerheid even een mailtje naar [email protected] of bel ons op 0229-508404. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. Graag tot ziens! Samen voor een gezelliger West-Friesland, samen genieten! Team WF Deals


Bekijk hier alle deals op de kaart


Copyright © 2021 WF Deals - All rights reserved.